Facebook Pixel
-5% 3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см е изчерпан 3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см от строителна борса за PVC облицовки

3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см

Цена за 1 кв.м. - 24.99 лв

Цена за 1 бр.плоскост - 24.37лв

Дължина см260
Ширина см37,5
Дебелина мм10
Моделбез фуга

Материал

Производител

PVC

Dumaplast - Белгия


PVC  ламперията е идеално решение за оформяне на интериора на цялата къща , офиси, магазини, ресторанти,  хотели – осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани.

Водоустойчивите качества правят панелите изключително подходящи  за влажни помещения като бани, санитарни помещения,  кухни, гаражи, закрити басейни, съблекални и др.

PVC  ламперията позволява изграждане на преградни стени , скриване на кабели и тръби, прикрива неравни стени или тавани. Подходяща за ново изграждане или за обновяване и реконструиране на помещения. Намира широко приложение в селскостопански, производствени и складови сгради.

Веднъж монтирани  панелите са трайни и издръжливи, нуждаят се само от рядко почистване. Бързо избърсване с влажна кърпа ще ги накара да заблестят като нови.

За разлика от дървото и дървените продукти PVC ламперията няма да се изкриви или напука.

Монтажът е бърз, лесен и без мокри процеси, пести време и средства за труд и ремонт.  Поставянето на плочки обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с замазки, лепила, машини за рязане . Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос. При равна основа, ламперията може да се монтира директно и няма нужда от скара. Плоскостите може да се залепят директно върху съществуващи плочки без да се къртят.

Допълнителна информация
Категория:Начало/ PVC облицовки/ Вътрешни PVC облицовки/3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см

  • Посещения: 3565
  • Код: 3D ефект КАЗАБЛАНКА
  • Наличност: Няма наличност
  • Категория: Начало/ PVC облицовки/ Вътрешни PVC облицовки/3D ефект КАЗАБЛАНКА SMP 37.5х260 см
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 24.99лв.
  • 23.74лв.

Налични опции