Facebook Pixel
-5% АМЕРИКАН САЙДИНГ  0.205/3.81, БЯЛ от строителна борса за PVC облицовки
Цвят002 БЯЛ
Дължина см381
Ширина мм205
Размер0.78м2/бр.

 

ПроизводителAmerican Siding – Турция

Винилният сайдинг  е красив начин да запазите инвестицията, която сте направили за Вашата къща. Тази уникална защита Ви дава цялата красота на боядисаното дърво, без всичките проблеми на шлайфане,образуване на шупли, лющене или изгниване. Не се налага допълнително поддържане, кърпене и боядисване на фасадата, каквито се налагат при стандартните строителни мазилки.За разлика от металната обшивка, сайдингът никога няма да ръждяса или корозира.


Продължителната издръжливост на атмосферни влияния на сайдинга означава, че Вашият дом ще запази чара и стойността си дълги годините със съвсем лесна външна поддръжка (измива се с вода).


Caйдинг системата се характеризира с висока устойчивост на цвета и стабилност на панела. Оцветяването не е повърхностно и затова надрасквания и изтърквания на цвета са невъзможни. Облицовката е гъвкава, еластична и здрава, поема удари без да се поврежда.

Сайдингът е система от плоскости и завършващи профили, направени така че да се монтират бързо и ефективно дори и върху най-сложните за изпълнение повърхности.

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/PVC облицовки/Външни PVC облицовки/АМЕРИКАН САЙДИНГ 0.205/3.81, БЯЛ

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

АМЕРИКАН САЙДИНГ 0.205/3.81, БЯЛ

  • Посещения: 6469
  • Код: АМЕРИКАН САЙДИНГ 0.205/3.81, БЯЛ
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/PVC облицовки/Външни PVC облицовки/АМЕРИКАН САЙДИНГ 0.205/3.81, БЯЛ
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 13.99лв.
  • 13.29лв.

Налични опции