Facebook Pixel
-5% Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6 е изчерпан Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6 от строителна борса за Декоративни облицовки

Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6

Slate-Lite е тънък фурнир от истински камък. Повърхността от 100% естествен камък е подсилена отзад с фибростъкло за по-добра стабилност и лесна обработка.
За производството на Slate-Lite се избират най-красивите блокове от шисти от цял ​​свят: С този революционен метод е възможно да се произвеждат много много тънки каменни слоеве от масивни блокове шисти до 5 тона.
По време на производството основата от фибростъкло се нанася в течна форма върху блока от шисти и тънкият каменен слой се отлепва ръчно.
Slate-Lite се характеризира не само с красивите естествени цветове и структури, но и с други свойства:
Slate-Lite е много тънък и напълно гъвкав лист.
Slate-Lite е много лек: тежи едва 1,5 кг на м², което също значително намалява транспортните разходи в сравнение с масивните каменни плочи и също така помага за намаляване на деградацията на природните ресурси.
Всички химични компоненти на Slate-Lite са безвредни за здравето и отговарят на най-високите стандарти за качество.
Описание на продукта:
100% повърхност от естествен камък. По-твърд и здрав от каменните плочки чрез подсилване с полиестерна смола
Дебелина: 1,5 - 2,0 mm
Тегло: прибл. 1,5 кг / м²
Стандартен формат: 1220 x 610 мм
Толеранс: 1 - 2 мм дължина и ширина
Пожарозащита Cfl-s1 (EN 13501-01) / B1 (DIN 4102):
Стени:
Максимална температура 120 ° CКлас на абразия: PEI II: За райони със среден трафик и ниска абразия
Обработка:
Рязане с циркуляр и/или трион (диамантен диск, камък).
Пробиване и фрезоване: Използвайте инструменти за дърво или камък.Гъвкавостта може да се увеличи чрез прилагане на топлина (с помощта на термопистолет около 400 ° C)
Забележка : всяка плоча е с уникален вид - няма повторение!
Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Декоративни облицовки/Фурнир от естествен камък - Slate Lite/Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6

  • Посещения: 668
  • Код: Модел №6
  • Наличност: Няма наличност
  • Категория: Начало/Строителни материали/Декоративни облицовки/Фурнир от естествен камък - Slate Lite/Естествен каменен фурнир - Slate Lite - Модел №6
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 69.90лв.
  • 66.40лв.

Налични опции