Facebook Pixel
-16% ГАЗОБЕТОН 15 см /CELCO/150х625х240 от строителна борса за Материали за зидария


Газобетонните блокове, произведени от CELCO комбинират ненадминати топлоизолационни качества в сравнение с други материали за зидария, с изключителна устойчивост на натиск спрямо приложимите стандарти. Много лесен за работа, газобетонните блокове Celco имат голямото предимство, да са леки, оптимизирайки строителният процес.

CELCO® STANDARD e kомбинацията от механична якост, термична устойчивост и леко тегло. Резултатът е една ефикасна сграда , икономична, устойчива и добре изолирана.


 

Приложения:

" външни и вътрешни стени;

 

Предимства:

" намаляване на разходите за строителство;
" огнеупорен, реакция на огън клас А1;
" лесна обработка;
" потреблението на труд намалява с до 50%;
" топлоизолация с до 50% по-добра от други материали за зидария, дължаща се на порестатаструктура.


(ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА)   ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОСТАВЕН С КУРИЕР

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

ГАЗОБЕТОН 15 см /CELCO/150х625х240

  • Посещения: 2373
  • Код: Челко
  • Наличност: Налично
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 3.69лв.
  • 3.10лв.