Facebook Pixel
-5% Корниз за скрито осветление DECOLUX с размер - 41 х 72 мм - 2 метра от строителна борса за Профили от XPS за скрито осветление

Корниз за скрито осветление DECOLUX с размер 41 х 72 мм 


Декоративен елемент, който се поставя между стената и тавана и придава завършен вид на стаята. Материал HDPS - фабрично грундиран.

 • БОЯДИСВА СЕ

Корнизът e изработен от HDPS материал и може да бъде боядисан в персонализиран цвят според специфичните изисквания на клиента. Важно е да се избере правилният размер и форма, за да се постигне желания дизайнерски ефект.

 • СКРИТО ОСВЕТЛЕНИЕ

За индиректното осветление може да се използва LED лента, която може да бъде поставена във вътрешността на корниза, за да осветява стената или тавана. Това може да създаде ефект на светлина, която идва от задната страна на корниза и да придаде допълнителен дизайнерски ефект на стаята.


Профил от HDPS (High Density Foamed Polystyrene) за всяка част от домашния интериор.

Интериорните декоративни профили и корнизи от полистирен HDPS могат да придадат нотка елегантност и изтънченост на всяка стая. Тези декоративни елементи могат да се използват за създаване на красив и безпроблемен преход между стените и тавана, за покриване на разширителната фуга между подовата настилка и стената както и за добавяне на индиректно осветление към пространството.

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Профили от XPS за скрито осветление/Корниз за скрито осветление DECOLUX с размер - 41 х 72 мм - 2 метра

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Корниз за скрито осветление DECOLUX с размер - 41 х 72 мм - 2 метра

 • Посещения: 2638
 • Код: ACL-005-D2
 • Наличност: Налично
 • Категория: Начало/Строителни материали/Профили от XPS за скрито осветление/Корниз за скрито осветление DECOLUX с размер - 41 х 72 мм - 2 метра
 • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

 • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
 • 16.15лв.
 • 15.35лв.