Facebook Pixel
-5% Профил за вътрешни ъгли - DECOLUX - AK-002-D2 от строителна борса за Стиропорени корнизи, пана и розетки

Профил за вътрешни ъгли - DECOLUX - AK-002-D2

ДЕКОРАТИВНИ ФРИЗОВЕ ЗА СТЕНА

Интериорните плоски корнизи /фризове/от Decolux са изработени от HDPS и са по-плътни и по-издръжливи от профилите от стиропор.

УСТОЙЧИВИ НА УДАР

Те са устойчиви на влага и удар, което ги прави чудесен избор за зони с голям трафик. Колекцията се състои от два профила тесен (20х20 мм) и широк (30х14 мм), които отлично се съчетават и се използват за оформяне на различни архитектурни декорации и орнаменти като: - за разделяне на зони - за оформяне на различни пана - за рамкиране и очертаване

БОЯДИСВАТ СЕ

Придават забележителен ефект на помещението, особено когато са съчетани с цвета на стените или други детайли на интериора. Профилите са фабрично грундирани (в бяло) и се боядисват в цвят по избор.

МОНТАЖ ЧРЕЗ ЗАЛЕПВАНЕ

Задната стена за профила е набраздена за подобряване на залепването.

Дайте воля на своята креативност с HDPS профили от Decolux: Разгледайте идеи за създавана на нов пространствен ефект на помещенията и различни стилове на интериорния дизайн.


Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Стиропорени корнизи, пана и розетки/Профил за вътрешни ъгли - DECOLUX - AK-002-D2

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Профил за вътрешни ъгли - DECOLUX - AK-002-D2

  • Посещения: 20
  • Код: AK-002-D2
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/Стиропорени корнизи, пана и розетки/Профил за вътрешни ъгли - DECOLUX - AK-002-D2
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 5.98лв.
  • 5.68лв.