Facebook Pixel
-16% PVC ламперия бял гланц супер - 3м  е изчерпан PVC ламперия бял гланц супер - 3м  от строителна борса за Вътрешни PVC облицовки

PVC ламперия бял гланц супер - без фуга  - 3м х 25см х 9мм 

Производител :   Украйна 

Модел Супер представлява ламперия от поливинилхлорид с гладко гланцово покритие. Може да се използва за облицовка на стените в участъци, които не позволяват друг метод на покриване.

Лампериите от ПВЦ са чудесна алтернатива на керамичните плочи и облицовките от дърво. Те са не само много по-евтини, но са и 100% водоустойчиви. Гланцираният модел в бял цвят би могъл да се използва в приземни помещения, като адекватна алтернатива на стандартните мазилки. Този материал не се руши от влагата и не допуска развитието на плесени.

С PVC ламперията с бяло гланцово покритие могат да се облицоват също коридори, бани, кухни и тераси , складови помещения, санитарни помещения със специфични хигиенни изисквания. 

Продуктът, както повечето ни ламперии от пвц се предлага на цели листи, като в случая листите са с размери 25 см x 3 м х 9 мм – съответно ширина, височина, дебелина. Един лист от модела покрива площ от 0.75кв.м. Плоскостите не се разкрояват по желание на клиента, но оформянето им става лесно и би могло да се изпълни с подходящите за целта непрофесионални инструменти.

Предвид липсата на декоративен ефект на повърхността, ламперията може да се монтира вертикално или хоризонтално в зависимост от възможностите и личните предпочитания на клиента. 

Допълнителна информация
Категория:Начало/PVC облицовки/Вътрешни PVC облицовки/PVC ламперия бял гланц супер - 3м

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

PVC ламперия бял гланц супер - 3м

  • Посещения: 3792
  • Код: Бял лак Украйна 3м
  • Наличност: Няма наличност
  • Категория: Начало/PVC облицовки/Вътрешни PVC облицовки/PVC ламперия бял гланц супер - 3м
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 10.95лв.
  • 9.20лв.

Налични опции