Facebook Pixel
-5% UniKit PK110 - Финишна циментова шпакловка - сива - 20 kg  от строителна борса за Сухи строителни смеси

UniKit PK110 - Финишна циментова шпакловка - сива - 20 kg 

·            *За шпакловане върху вътрешни, външни стени и тавани
    *За затваряне и корекция на пукнатини и запълване на пори
    *Добра гъвкавост при работа и бързо свързване
    *Притежава голяма здравина и отлично сцепление с основата

Описание на продукта:

UniKit PK110 е сива финишна циментова шпакловка, която намира широко приложение при шпакловане на вътрешни стени, външни стени и тавани. Шпакловката е идеален избор както за помещения с нормална влажност, така и за помещения с повишена влажност на въздуха (например мокри помещения). Шпакловъчната смес може да се използва за изравняване на стени на различни строителни основи, както и за заглаждане на бетонови елементи и фасадни мазилки. Друго приложение на UniKit PK110 е затварянето на пукнатини и запълването на пори при различни повърхности. Този шпакловъчен разтвор се отличава с голяма здравина и отлично сцепление с основата, както и с повишени качествени показатели, добра гъвкавост при работа и бързо свързване.

Упътване за работа:

Необходимата работна консистенция се постига, чрез постепенно добавяне на сухата смес в чиста вода, с интензивно разбъркване с профилна бъркалка до получаването на хомогенна смес. Съотношението е 3:1 (суха смес:вода) или според желаната от потребителя консистенция. След около 10 мин. се прави ново разбъркване. Получената шпакловъчна смес е готова за работа и се нанася върху здрава и почистена повърхност на слой с дебелина от 1 до 5 мм на един слой с неръждаема маламашка.

Технически данни

Цвят

Сива/Бяла

Състав

Смес от минерални пълнители, портланд цимент, кварцово брашно, забавители и полимери

Съотношение на смесване

3:1 части суха смес:вода

Температура на работа

От +5°C до +30°C

Време на употреба на готовия разтвор

Около 250 минути

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Сухи строителни смеси и лепила/UniKit PK110 - Финишна циментова шпакловка - сива - 20 kg

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

UniKit PK110 - Финишна циментова шпакловка - сива - 20 kg

  • Посещения: 44
  • Код: UniKit PK110
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/Сухи строителни смеси и лепила/UniKit PK110 - Финишна циментова шпакловка - сива - 20 kg
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 12.50лв.
  • 11.89лв.