Facebook Pixel
Нови -5% VITEX - ГРУНД АКРИЛЕН 100% - 0.750 ml  от строителна борса за Грундове

Водоразтворим грунд, на практика без мирис, 100% акрилен, с отлична адхезия към стени. Намалява абсорбционната способност на грундираните повърхности. Нанася се изключително лесно и има нисък разход. Подобрява външния вид, повишава покривната способност, адхезията и устойчивостта на финишната боя.


БЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Полупрозрачен, водоразтворим грунд, на базата на 100% акрилни смоли. Използва се като основа за водоразтворимите бои на VITEX (латексови, акрилни, циментови, relief, и други). Осигурява изключително лесно нанасяне и нисък разход. Подобрява външния вид, повишава покривността, адхезията и устойчивостта на финишната боя. Подходящ е и за грундиране на алкални повърхности, които импрегнира и стабилизира. Практически без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк.

• 100% акрилен
• Отлична адхезия
• Подобрява качествата на финишната боя

РАЗЦВЕТКИ

Полупрозрачен.

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ
Повърхностите трябва да бъдат чисти, сухи и гладки, без прах, мазнини или ронливи материали.

ПОЛАГАНЕ
Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един слой, с четка, с валяк или с пистолет airless, като се разрежда 300-400% с вода. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.
Нанесеният слой е сух при допир до 15-30 минути. След 4-6 часа от нанасянето на грунда, върху него може да бъдат нанесени латексови или акрилни бои на Vitex. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).
Инструментите се почистват веднага след употреба с вода и ако е необходимо се измиват със сапун или с миещ препарат.Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Бои/VITEX - ГРУНД АКРИЛЕН 100% - 0.750 ml

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

VITEX - ГРУНД АКРИЛЕН 100% - 0.750 ml

  • Посещения: 47
  • Код: VITEX - ГРУНД АКРИЛЕН 100%
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/Бои/VITEX - ГРУНД АКРИЛЕН 100% - 0.750 ml
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 8.65лв.
  • 8.22лв.