Facebook Pixel
-15% ПРОМО!!! PVC ламперия - Бял мат без фуга 2м,3м,4м,6м,2.70м от строителна борса за PVC облицовки

Цена за 1 кв.м. – 14.99 лв /кв. НОВА ЦЕНА - 12.80 лв/кв.

PVC  ламперията е идеално решение за оформяне на интериора на цялата къща , офиси, магазини, ресторанти,  хотели – осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани.

Водоустойчивите качества правят панелите изключително подходящи  за влажни помещения като бани, санитарни помещения,  кухни, гаражи, закрити басейни, съблекални и др.

PVC  ламперията позволява изграждане на преградни стени , скриване на кабели и тръби, прикрива неравни стени или тавани. Подходяща за ново изграждане или за обновяване и реконструиране на помещения. Намира широко приложение в селскостопански, производствени и складови сгради.

Веднъж монтирани  панелите са трайни и издръжливи, нуждаят се само от рядко почистване. Бързо избърсване с влажна кърпа ще ги накара да заблестят като нови.

За разлика от дървото и дървените продукти PVC ламперията няма да се изкриви или напука.

Монтажът е бърз, лесен и без мокри процеси, пести време и средства за труд и ремонт.  Поставянето на плочки обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с замазки, лепила, машини за рязане . Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос. При равна основа, ламперията може да се монтира директно и няма нужда от скара. Плоскостите може да се залепят директно върху съществуващи плочки без да се къртят.


 

ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/PVC облицовки/Вътрешни PVC облицовки/ПРОМО!!! PVC ламперия - Бял мат без фуга 2м,3м,4м,6м,2.70м

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

ПРОМО!!! PVC ламперия - Бял мат без фуга 2м,3м,4м,6м,2.70м

  • Посещения: 28255
  • Код: Бял мат
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/PVC облицовки/Вътрешни PVC облицовки/ПРОМО!!! PVC ламперия - Бял мат без фуга 2м,3м,4м,6м,2.70м
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 14.99лв.
  • 12.80лв.

Налични опции