Facebook Pixel
-5% KERRADECO WOOD LINE - WOOD CARBON от строителна борса за Kerradeco WOOD LINE collection

Стенната декорация KERRADECO Wood Carbon наподобява текстурата и дизайнът на естествените материали съчетани с най-модерните тенденции в интериорния дизайн.

Производител:VOX
Дебелина:9 mm
Размери:1350 x 295 мм

Опаковка:8бр ламели, Площ: 3.186кв.м

Инсталирането на системата е бързо и лесно. Панелите се съединяват посредством нут и перо. Монтират се директно към стената с лепило или върху подструктура, като се използват винтове. Нещо повече, монтажът на Kerradeco е „чист“ в сравнение с традиционните методи за довършване на стени (тапети или керамични плочки) и веднага след неговото завършване можете да използвате стаите.

Основни характеристики:
-Устойчив на UV лъчи
-10 години гаранция
-Бързо инсталиране
-100% водоустойчив
-Устойчив на удар
-Подобрява звукоизолацията
-Маскира неравномерни стени
-Подходящ за мокри помещения
-Не се изисква поддръжка

Продукта се поръчва на пакети

Допълнителна информация
Категория:Начало/PVC облицовки/Стенна декорация Kerradeco/Kerradeco WOOD LINE collection/KERRADECO WOOD LINE - WOOD CARBON

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

KERRADECO WOOD LINE - WOOD CARBON

  • Посещения: 168
  • Код: 3021871 - KERRADECO WOOD LINE - WOOD CARBON
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/PVC облицовки/Стенна декорация Kerradeco/Kerradeco WOOD LINE collection/KERRADECO WOOD LINE - WOOD CARBON
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 76.00лв.
  • 72.20лв.

Налични опции