Facebook Pixel
-5% Неперфорирана облицовка за стрехи sofit S-08 2.70/0.30м Кафяв от строителна борса за PVC облицовки

Цена за 1 кв.м. – 21.75 лв

 

Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на покрива, осигуряващо оптимално съотношение между естетични качества и ниски разходи за труд и материали.

Тази облицовка е издръжлива, лека, нетоксична, от незапалим материал, който е устойчив на разлагане, ръжда, плесен, гъбички и всякакъв вид вредители и насекоми.

Благодарение на перфорираните панели се осигурява възможност за правилна вентилация на покривната конструкция. Софит не изисква поддръжка или боядисване, предоставяйки на потребителя дългогодишно удовлетворение, подктепено с гаранция.

Иновативната система CLICK и повишената твърдост на панелите гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Полуматираната повърхност и структурата на панела идеално имитират пластовете на дървото, а перфектно подбраната цветова гама позволява съчетаването им с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати, гаражни врати или покривни стрехи, като позволяват почистване с вода и детергенти.

Допълнение към системата за покривни стрехи Софит са профилите S-15 и S-18, които гарантират здраво фиксиране на ламела и елиминират шума при силни ветрове.

Допълнителна информация
Категория:Начало/PVC облицовки/Външни PVC облицовки/

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Неперфорирана облицовка за стрехи sofit S-08 2.70/0.30м Кафяв

  • Посещения: 5240
  • Код: VOX
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/PVC облицовки/Външни PVC облицовки/
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 21.75лв.
  • 20.66лв.

Налични опции