Facebook Pixel
ПАЛЕТ - ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ ЛЕПИЛО-ШПАКЛОВКА с фибри 25 кг - 42 бр в палет  от строителна борса за Сухи строителни смеси

ПАЛЕТ - ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ ЛЕПИЛО-ШПАКЛОВКА с фибри 25 кг - 42 бр в палет 

При покупка на цял палет 42 бр - 7.74 лв /бр   -  Цена за палет - 325.08 лв 


Висококачествено строително лепило на циментова основа с полимерни добавки и армиращи влакна – фибри, предназначено за лепене и шпакловане на топлоизолационни плоскости от експандиран полистирол.

Сива шпакловъчна смес DEKEN Universal. Предназначена за изработката на защитен шпакловъчен слой върху топлоизолационни плочи от EPS и XPS при топлинно изолиране на сгради. Съдържа фибри и модификатори, които придават качества на продукта като високо сцепление към EPS/XPS и висока устойчивост на увреждания.

- За вътрешна и външна употреба;
- За лепене и шпакловане на топлоизолационни плочи;
- Лесно за обработване;
- Висока устойчивост на напукване;

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Сухи строителни смеси и лепила/Сухи строителни смеси/ПАЛЕТ - ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ ЛЕПИЛО-ШПАКЛОВКА с фибри 25 кг - 42 бр в палет

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

ПАЛЕТ - ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ ЛЕПИЛО-ШПАКЛОВКА с фибри 25 кг - 42 бр в палет

  • Посещения: 82
  • Код: ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/Сухи строителни смеси и лепила/Сухи строителни смеси/ПАЛЕТ - ДЕКЕН УНИВЕРСАЛ ЛЕПИЛО-ШПАКЛОВКА с фибри 25 кг - 42 бр в палет
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 7.74лв.