Facebook Pixel
-5%  CW 50 мм -  поцинкован профил / 3m от строителна борса за Системи за сухо строителство

Цена за 1 бр CW 50 - 3м - 0.45мм - 6.00 лв

Цена за 1 бр CW 50 - 3м - 0.5 мм - 6.75 лвCW50 Профил за сyхо строителство

 

Профил при изграждане на системи за сухо стоителство, работа с гипсокартон, монтаж на окачени тавани и преградни стени. 

Указания за монтаж 

 

-Осите на преградната стена се разчертават върху пода и околните стени. С либела и една права летва летва осите на стените се пренасят върху тавана.

-Профилите се отрязват с ножица за ламарина. За непрекъснати плътни връзки между граничещите си строителни елементи и свързващите профили се използват самозалепващи уплътнителни ленти.

-По маркировката на пода и тавана да се поставят периферните UW50, UW75 или UW100 профили. Да се закрепят с дюбел с въртящ се щифт на разстояние от 80см

-Носещите СW50, СW75 или СW100 щендерни профили се поставят в периферните UW профили вертикално в междуосово разстояние 60см и се нагласят с нивелир.

-След това започва обшиването на първата страна на стената с цяла плоскост . Плоскостите се закрепват с рапидни винтове към СW щендерните профили на разстояние не по-голямо от 25см.

Допълнителна информация
Категория:Начало/Строителни материали/Системи за сухо строителство/Профили за сухо строителство/Профил CW 50/3m

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

CW 50 мм - поцинкован профил / 3m

  • Посещения: 3925
  • Код: CW 50 INTERCOMGROUP
  • Наличност: Налично
  • Категория: Начало/Строителни материали/Системи за сухо строителство/Профили за сухо строителство/Профил CW 50/3m
  • Поради огромния асортимент артикули, които се предлагат в сайта е възможно да има някои несъответствия в цените на артикулите. Актуализиране на цените се извършва на всеки 14 дни. Eкостил Варна ЕООД си запазва правото на промени в обявените цени. Възможно е да има някои несъответствие на посочените изображения на артикулите с действителния им облик.За най-точна и актуална информация може да се свържете с нас на посочените телефони във меню Контакти или във формата за запитвания. 

  • За големи количества, моля свържете се с нас за допълнителна отстъпка, която бихме могли да предложим за съответния артикул.
  • 6.00лв.
  • 5.70лв.

Налични опции